Direct online beleggen?

> brokers vergelijken > Online brokers vergelijken

Online brokers vergelijken

13 februari 2012 12:03 | 5.405 keer gelezen

Wat is de beste online broker?, bekijk de scores van verschillende online brokers. Deze zijn getest op gebruiksvriendelijkheid, service, aanbod en prijs. We hebben gekeken naar de volgende vragen: kan een leek met de webtrader werken, hoe service gericht zijn de verschillende online brokers, wat is het beleggings aanbod en wat zijn de kosten per transactie?

Plus500

 vergelijk plus500

Plus500 doet het erg goed op gebruiksvriendelijkheid, ze hebben een zeer duidelijke en overzichtelijke webtrader. Daarnaast zijn de  kosten zeer bescheiden, de spreads zijn laag, evenals de transactiekosten. Plus500 heeft zich gespecialiseerd in CFD’s, daardoor is het aanbod ook daarop gespecialiseerd. Erg interessant voor de particuliere belegger die online in CFD’s wil beleggen. Alle voordelen van Plus500 staan op een rijtje in dit artikel.

vergelijk markets.com

vergelijk markets.com

Markets.com is een zeer ervaren broker dat onderhand al lang mee gaat. Ze hebben een behoorlijk aanbod beleggingsproducten en een redelijk overzichtelijke webtrader, deze werkt met de bekende meta trader software. Markets.com heeft een Nederlandse klantenservice die u direct te woord staat bij het registreren van je account. Ook is de webtrader niet zo overzichtelijk als die van Plus500 of eToro. Ook hebben ze flinke bonussen tot wel 2000 euro bij het storten van je eerste bedrag. Meer achtergrondinformatie over Markets.com vindt u hier.

vergelijk plus500 vergelijk eToro

eToro specialiseert zich op het handelen in wisselkoersen oftewel Forex. eToro is ook een prijsvechter broker. Door je eigen facebook account kun je top beleggers volgen en hun transacties kopiëren, én hun rendement dus. Lees hier alle voordelen van Etoro als online broker.

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu