Direct online beleggen?

> brokers vergelijken > Selecteer nu de beste broker online

Selecteer nu de beste broker online

15 maart 2013 10:11 | 2.949 keer gelezen

Wanneer u online wilt beleggen is het belangrijk om de beste broker online te kiezen.Wij hebben voor u de drie beste online brokers op een rijtje gezet. U kunt de de brokers hier terugvinden op de vergelijkingspagina. In dit artikel verklaren wij wat een broker is, wat de voordelen zijn van beleggen via een broker en hoe u direct kunt beginnen.

Beste broker online

Wat is een broker?

Voordat u de beste broker online selecteert moet u natuurlijk weten wat een broker is. Een broker is een aandelenmakelaar. De brokers kopen en verkopen aandelen van bedrijven op de beurs. Zij zorgen ervoor dat u kunt handelen in aandelen op de beurs. Een particulier kan namelijk niet zomaar zelf naar de beurs gaan. De brokers maken het beleggen voor de gewone man mogelijk. Voor deze service ontvangen de brokers per transactie een vergoeding. Deze vergoeding stelt niet veel voor en bestaat maar uit een paar cent. Echter, per dag vinden er miljoenen transacties plaats, hierdoor verdienen de brokers toch een goed bedrag. Meer transacties leiden dan ook tot meer winst. Hoe succesvoller u als belegger bent u beter dit is voor de broker.

Natuurlijk zijn de brokers gebaat bij zoveel mogelijk winst. Om de winst te maximaliseren besteden ze veel geld aan de ontwikkeling van het beleggingsprogramma. De programma’s zitten erg goed in elkaar en zijn makkelijk te bedienen. Met deze programma’s kan ieder mens beleggen.Het is niet meer nodig om te beleggen via een bank. U bent onafhankelijk en zit zelf aan het roer. U bepaalt wanneer en welke aandelen u koopt en verkoopt. De programma’s zijn gratis te downloaden via onze vergelijkingspagina.

In het volgende stuk van de tekst verduidelijken wij wat de voordelen zijn van beleggen via de beste broker online.

Voordelen van de beste broker online

Waarom zou u via de beste broker online beleggen? De gratis programma’s spreken voor zich en zijn gemakkelijk te bedienen. U kunt altijd en overal gebruik maken van het programma of u nu thuis bent of onderweg. Verdien geld terwijl u op de bus wacht. De programma’s zijn te gebruiken op de laptop, smartphone en tablet. Voor de smartphone en tablet is er door de broker een speciale app ontwikkelt. U kunt handelen in aandelen, valuta en grondstoffen van over heel de aardbol. Onderstaand ziet u een voorbeeld van een programma van een broker. U ziet dat het programma er niet ingewikkeld uitziet.

beste broker online

Afbeelding 1, screenshot van één van de programma’s, klik om te vergroten.

Tips m.b.t. de beste brokers online

Voordat u begint met beleggen via een broker, is het aan te raden eerst over onze eigen ervaringen te lezen. Zelf beleggen wij al een hele lange tijd zeer tevreden met de beleggingssoftware. Onze ondervindingen kunt u hier vinden. Tevens hebben wij een gratis online cursus gemaakt. Door de cursus leert u in 30 minuten alles over het programma en de basisvaardigheden van het beleggen.

Wacht niet langer, ga direct aan de slag!

U kunt hier de beste brokers online vergelijken en gratis de software downloaden. Het downloaden en installeren neemt zeer korte tijd in beslag. In de oefenomgeving kunt u oneindig oefenen met nepgeld. U krijgt gratis circa 40.000 euro nep geld om mee te oefenen. De oefenomgeving is precies hetzelfde als  de omgeving waarin  u echt gaat beleggen. Overschakelen naar de echte modus is een kwestie van een knopje indrukken. U handelt in een gelijke omgeving, u hoeft zichzelf dus niet aan te passen.

Vind de beste broker online en start uw beleggingscarrière in 3 minuten.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Broker

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu