Direct online beleggen?

> CFD's > CFD simulatie: doe gratis praktijkervaring op

CFD simulatie: doe gratis praktijkervaring op

15 januari 2014 15:35 | 2.384 keer gelezen

Bent u belegger? En wilt u meer ervaring opdoen? Begin dan gratis met beleggen dankzij de CFD simulatie. Lees verder en begin zelf met 20.000 euro oefengeld!

CFD simulatie

Een opfrisser

In dit artikel zullen we u alles vertellen over de CFD simulatie, zodat u hier gratis mee kunt beleggen. Maar voordat we dat doen, frissen we eerst even kort uw kennis over CFD even op. De afkorting staat voor het Engelse Contract for Difference. Het is een manier van online beleggen, waarmee u met behulp van een gratis handelsprogramma speculeert op de beurs. Dit brengt u een aantal voordelen:

  • Een groter aandelenpakket voor hetzelfde geld
  • Geschikt voor ieder budget
  • Ook handelen bij een koersdaling
  • Het gemak van de gratis software

We hebben u beloofd om de uitleg over CFD’s kort te houden. Daarom laten we het hierbij. Wilt u meer weten over deze interessante beleggingsconstructie? Dan kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze cursus beleggen. In minder dan een halfuur tijd zult u alle benodigde basiskennis hebben opgedaan!

Doe gratis ervaring op met de CFD simulatie

Hopelijk hebt u nu een beeld van wat het Contract for Difference inhoudt. Misschien bent u zelfs wel zo geïnteresseerd, dat u het zelf zou willen proberen. Dat kan! Zonder dat u iets anders nodig hebt dan hetgeen waar u nu naar kijkt: een apparaat met internetverbinding.

Eerder in dit artikel hebt u gelezen dat CFD’s u het gemak van een gratis handelsprogramma bieden. In deze software zit de zogenaamde CFD simulatie ingesloten. Deze simulatie is identiek aan het echte handelsprogramma. Het enige verschil is dat u hier circa 20.000 euro oefengeld krijgt.

U krijgt in de simulatie de echte, realtime koersen te zien. Door hierop te beleggen doet u dus zeer realistische praktijkervaring op en kunt u zien hoe CFD beleggen u bevalt. Ook voor de gevorderde belegger is de simulatie zeer nuttig, omdat u uw vaardigheden kunt trainen en technieken kunt testen.

U kunt handelen vanaf uw computer, laptop, smartphone en tablet. Op al deze apparaten is de software te downloaden of online te gebruiken.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, screenshot van de CFD simulatie. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Oefenen in de CFD simulatie is en blijft helemaal gratis. Maar het blijft ook een oefening. Daarom kunt u er ook voor kiezen om over te stappen op echt beleggen, met uw eigen inleg. Dit kan wanneer u wilt, maar niets is verplicht.

De mogelijkheden van de gratis software

Met de software zal de beurswereld voor u opengaan. Beleggen kan natuurlijk op aandelen, maar ook op andere producten. Denk hierbij aan munteenheden, grond- en delfstoffen en indices. Misschien kiest u voor bekende, Nederlandse merken, maar u kunt ook kiezen voor koersen die afkomstig zijn uit andere, soms exotische, landen. U hebt dus veel mogelijkheden als belegger. Wilt u zien welk soort beleggingen goed is afgelopen? Klik dan hier en bekijk onze waargebeurde beleggingservaringen. Maak het uzelf gemakkelijker en leer van anderen!

Begin gratis met beleggen in de CFD simulatie! Klik hier voor ca. 20.000 euro oefengeld

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Simulatie

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu