Direct online beleggen?

> CFD's > Slimme aandelen tips: uitleg over online beleggen met CFD’s

Slimme aandelen tips: uitleg over online beleggen met CFD’s

29 november 2013 13:14 | 3.196 keer gelezen

Bent u belegger of wilt u er een worden? Lees dan verder voor slimme aandelen tips en ontdek beleggen met gratis online software.

Slimme aandelen tips

Slimme aandelen tips: beleggen met CFD’s

U weet waarschijnlijk wel hoe beleggen in principe werkt: u koopt aandelen en hoopt dat de waarde ervan stijgt. Als dat inderdaad gebeurt, verkoopt u ze weer met winst.

De beleggingsmethode die wij bij onze slimme aandelen tips willen aanraden is echter net iets anders. Deze methode heet beleggen met CFD’s. CFD staat voor Contract for Difference. Hierbij koopt u de aandelen niet echt, maar speculeert u erop. Een aspect van deze methode is dat uw inleg vergroot wordt, doordat het wordt vermenigvuldigd met een bepaalde factor. Hieronder zullen we dat uitleggen met voorbeeld.

  • Traditioneel beleggen. Stel, u hebt een inleg van 100 euro. Als aandelen dan 10 euro kosten, kunt u er dus tien kopen. Als de waarde van deze aandelen dan met 5% stijgt, maakt u 5 euro winst.
  • Beleggen met CFD’s. Ook nu hebt u een inleg van 100 euro. Maar nu wordt die inleg vermenigvuldigd met factor 10. Dat betekent dat u nu kunt speculeren met een bedrag van 1.000 euro. Stijgt uw positie in dit geval met 5% in waarde, dan zou u in dit geval in principe 50 euro winst gemaakt hebben.

Slimme aandelen tips

Figuur 1, slimme aandelen tips: beleggen met CFD’s. Klik voor een vergroting.

In dit geval zouden CFD’s uw mogelijke winst dus kunnen verhogen.

Wilt u meer voorbeelden zien van beleggen met CFD’s? Bekijk dan onze praktijkvoorbeelden. Hier hebben beleggers hun ervaring duidelijk voor u uitgeschreven. Doe er uw voordeel mee!

Slimme aandelen tips online toepassen

Misschien bent u inmiddels benieuwd of u deze aandelen tips ook in de praktijk kunt toepassen. Dat kan zeker. Alle beleggingen die wij doen gaan met behulp van online beleggingssoftware. Onderaan dit artikel vindt u een link waarmee u gratis gebruik kunt maken van de software.

De opties die de software u biedt zijn enorm: u kunt beleggen op verschillende producten, zoals aandelen, grondstoffen en indices. Bovendien kan dit waar en wanneer u maar wilt, of het nou vanaf uw laptop, tablet of smartphone is. In de software zit het gebruik van CFD’s standaard versleuteld. Uw inleg zal dus automatisch vergroot worden met een bepaalde factor (bij aandelen meestal factor 10).

Het beheren van uw beleggingen is zeer eenvoudig dankzij de software. U kunt in enkele seconden een belegging openen of sluiten.

Oefenen met slimme aandelen tips

Er is nog een extra voordeel verbonden aan de beleggingssoftware, namelijk de demo. In deze oefenstand kunt u zeer realistische ervaring opdoen met beleggen zonder dat het u iets kost. U krijgt namelijk ongeveer 20.000 euro virtueel geld. Het geld is het enige verschil met echt beleggen: verder belegt u in dezelfde software op echte en actuele koersen. In beide gevallen ziet de software er als volgt uit.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 2, slimme aandelen tips: de software. Klik voor een vergroting.

Ziet u hoe overzichtelijk de software is? U kunt het programma overigens downloaden, maar het hoeft niet. U kunt het namelijk ook gebruiken via internet. Zo gemakkelijk en toegankelijk is de software.

Conclusie

In dit artikel hebben we u de volgende slimme aandelen tips meegegeven, waar u gebruik van zou kunnen maken.

  • Beleg met CFD’s
  • Lees de praktijkvoorbeelden
  • Maak gebruik van de gratis software
  • Oefen in de demo

De software zou het beheren van uw beleggingen aanzienlijk kunnen vergemakkelijken. Probeer het zelf!

Volg de slimme aandelen tips op: klik hier voor de gratis beleggingssoftware

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Tips

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu