Direct online beleggen?

> Geld En Leningen > Geld beleggen zonder risico

Geld beleggen zonder risico

24 juli 2013 14:34 | 2.847 keer gelezen

Wilt u geld beleggen zonder risico te lopen? Dan bent u hier aan het goede adres. Op deze website kun hier gratis mee beginnen. Het werkt eenvoudig: met een gratis aan te maken account gebruikt u een beleggingsprogrammaatje. Dit programma bevat een demo modus waarin u zonder risico kunt beleggen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe dit werkt.

geld beleggen zonder risico

Het begin: de broker

Om te beginnen bij broker. Dit zijn ondernemingen die handelen in aandelen. Eigenlijk zijn ze het best te vergelijken met makelaars. Ook brokers bemiddelen tussen kopers en verkopers. Waar makelaars dat op de huizenmarkt doen, opereren brokers op de beurs.

Geld verdienen zonder risico: via gratis software

Omdat brokers net als makelaars verdienen aan de handel, promoten zij deze handel op veel manieren. Een van die manieren is het aanbieden van online gratis software; iedereen wordt door brokers de mogelijkheid geboden gratis online software te gebruiken. Met deze software kan belegd worden op alle bekende koersen ter wereld. U moet dan bijvoorbeeld denken aan de Amerikaanse beurzen Dow Jones en NASDAQ en de Nederlandse AEX met aandelen als Facebook, Google, Heineken en Philips. Maar er is meer, met de software is het ook mogelijk te handelen met de bekende valuta. EURO/DOLLAR, EURO/YEN en de DOLLAR/ZWFRANK, allemaal zijn ze te vinden in de gratis online software. De interface van de software ziet er ongeveer zoals hieronder uit.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3

Figuur 1, geld beleggen zonder risico. Klik op figuur om deze te vergroten.

Zonder een euro uit te geven beginnen met online beleggen

In beginsel is deze software natuurlijk ontwikkeld om écht geld te beleggen. Toch biedt de software meer dan dat. Het is namelijk ook mogelijk om met de software te demo beleggen. Als u hier voor kiest, belegt u met nep geld op echte koersen. U loopt dus helemaal geen risico in deze modus. Ook dit neppe geld ontvangt u gratis. Demo beleggen kost dus helemaal niets. Deze modus heeft ook geen tijdslimiet. U kunt bij wijze van spreken eeuwig geld beleggen zonder risico.

Het enige dat u nodig hebt om te demo beleggen is een account. Met dit account kunt u op de site van uw broker inloggen en gebruik maken van de online software. Net als de software zelf, kost het aanmaken van een account helemaal niets.

Zelf geld beleggen zonder risico

Nu moet u weten dat er veel brokers zijn die allen op hun beurt gratis software aanbieden. U kunt daarom snel het overzicht verliezen. Dit is zonde want er zit best wel een boel verschil tussen de verschillende brokers. Om deze keuze makkelijk te maken, heeft het team Onlinebeleggen.info drie vooraanstaande brokers geselecteerd. De grote kenmerken van de brokers zijn opgesomd zodat u een juist beeld krijgt van wat de broker biedt. Deze link stuurt u naar de vergelijking tussen de brokers.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu