Direct online beleggen?

> Online beleggen > Aandelen kopen online

Aandelen kopen online

30 januari 2013 09:54 | 1.816 keer gelezen

Wilt u aandelen kopen online en winst maken met stijgende koersen? Lees dan in dit artikel hoe u kunt beginnen met aandelen kopen online. Aandelen kopen online is eenvoudig en heeft daarbij een enorm potentieel. Wij leggen dit artikel uit hoe aandelen kopen online werkt en bieden u een gratis beleggingscursus.

Aandelen kopen online

Het voordeel van aandelen kopen online: de eenvoud

De handel in aandelen is net als veel markten veranderd door de opkomst van het internet. Waar vroeger alleen rijke zakenmannen op de beursvloer handelden in aandelen, is tegenwoordig handel in aandelen voor iedereen toegankelijk. Het is nu mogelijk om thuis op de bank binnen een paar minuten honderden euro’s te verdienen door aandelen te kopen en verkopen. Iets wat vijfentwintig jaar geleden ondenkbaar zou zijn.

Vandaag de dag hebben echter brokers (vrij vertaald: aandelenmakelaars) gratis computerprogrammaas ontwikkeld waarmee iedere man of vrouw op ieder moment mee kan beleggen. Deze computerprogrammaas zijn gratis te downloaden op de site van de brokers.

Met de deze computerprogrammaas kunt op alle populaire aandelen beleggen. U kunt bijvoorbeeld beleggen op bekende Amerikaanse aandelen als Apple, Facebook en Google of populaire Nederlandse aandelen als ING, KPN of Philips. Daarnaast kunt u thuis op de bank beleggen in grondstoffen als olie en goud of valuta’s als de dollar en de euro.

Kortom, met het downloaden van beleggingsprogramma kunt u in een paar simpele muisklikken beleggen over de hele wereld.

Een ander voordeel van aandelen kopen online: demo beleggen met 20.000 euro

Naast de eenvoud van beleggen via het internet biedt de het door brokers ontwikkelde programma nog een groot voordeel: demo beleggen. Demo beleggen is de mogelijkheid met zo’n beleggingsprogramma te beleggen op de echte koersen met fictief geld. Dit is een uitstekende kans voor een beginnende belegger want doormiddel van deze optie kan de beginnende belegger werkelijke ervaring opdoen zonder een financieel risico te lopen.

Bij aanvang van de demo beleggen-modus ontvangt u 20.000 euro fictief geld. U kunt hiermee eindeloos beleggen op echte koersen. Uiteraard zult u uiteindelijk écht willen beleggen en daarom over willen stappen naar de echte modus. Dit is in één simpele handeling gebeurd. U hoeft alleen op een knop (zie onderstaande figuur) te drukken.

aandelen kopen online

Figuur 1, Wisselknop

Wij kopen ook aandelen online met een computerprogramma

Wijzelf doen aandelen kopen online ook met het gratis computerprogramma en vinden dit een fijne methode. Wij zouden deze dan ook aan willen raden. Om te gemoed te komen bij het starten met beleggen op deze manier hebben wij een cursus geschreven die u perfect voorbereid op het beleggen met dit programma.

Gratis cursus beleggen; een investering in uzelf

In de cursus beschrijft u hoe u dit gratis computerprogramma moet downloaden en legt u vervolgens stapsgewijs de werking uit. De cursus neemt ongeveer 30 minuten in beslag, na deze investering in uzelf kunt u beginnen met aandelen kopen online.

U kunt de cursus vinden op deze pagina.

Hebt u geen behoefte aan een cursus en wilt u direct beginnen met aandelen kopen online? Kies dan op deze pagina uw broker en begin met online beleggen.

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Broker , http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandeel

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu