Direct online beleggen?

> Online beleggen > Aandelen tips, met beleggen een verschil maken

Aandelen tips, met beleggen een verschil maken

18 april 2013 11:00 | 1.858 keer gelezen

Bent u op zoek naar aandelen tips? Lees dan dit artikel. Wij laten een methode zien die vrijblijvend te proberen is en waarmee op elk aandeel verdiend kan worden.

aandelen tips

Onze aandelen tips, een methode met een slimmigheidje

De methode is heel simpel en klinkt bekend. Een belegger koopt een aandeel waarvan hij verwacht dat het meer waard zal worden. Als deze verwachting waar wordt en het aandeel meer waard wordt, verdient de belegger geld. Toch bevat onze tip nog een slimmigheidje. De gebruiker van onze methode koopt namelijk geen aandelen maar speculeert op aandelen. Het grote voordeel hiervan is, dat de gebruiker meer aandelen kan profiteren. Wij zullen dit in dit artikel verder uitleggen.

Normaliter zou een belegger met 100 euro, tien aandelen met een waarde van 10 euro kunnen kopen. De belegger profiteert in dit geval van een waardestijging van de waarde van zijn aandelen. Als de belegger onze methode gebruikt, ligt dit anders. In dit geval speculeert de belegger op een veelvoud van zijn inleg (meestal x 10) en wordt zijn of haar winst bepaald door de waardestijging van de veelvoud. Misschien begrijpt u het nog niet helemaal, daarom zullen we met een voorbeeld meer duidelijkheid verschaffen.

Laten we met de traditionele manier beginnen. U koopt als belegger 100 euro aan aandelen. U kiest aandelen van een jong en groeiend bedrijf dat dezelfde dag zijn jaarcijfers publiceert omdat de verwachting is dat de jaarcijfers bovenmatig goed zijn. Het gevolg hiervan zal zijn dat meer investeerders een aandeel willen in dit bedrijf. De prijs van het aandeel zal hierdoor stijgen. Uw aandelen zullen hierdoor meer waard worden. Als u ze dan verkoopt, heeft u winst gemaakt.

Uw verwachting komt uit en het aandeel stijgt 5% in waarde. Uw aandelen worden hierdoor 105 euro waard en u besluit uw aandelen te verkopen. U heeft dan 5 euro winst gemaakt.

Zeker geen slecht resultaat maar niet het onderste uit de kan. Hiervoor zult u onze methode moeten gebruiken. In dit geval koopt u geen aandelen maar speculeert u op een aandelenpakket dat 10 keer meer waard is dan uw inleg. Het aandelenpakket waarop u speculeert, heeft zodoende een waarde van 1.000 euro. Als nu de waarde van het aandeel met 5% stijgt, wordt het aandelenpakket waarop u speculeert, 1.050 euro waard. Als u nu besluit te stoppen, verdient u geen 5, maar 50 euro.

Hetzelfde aandeel, dezelfde tijd. Het enige verschil is dat uw winst 10 keer groter is. Hieronder ziet de werking samengevat.

aandelen tips 5

Figuur 1, aandelen tips. Klik op afbeelding om deze te vergroten.

Wij handelen al geruime tijd op deze manier en hebben wat van onze ervaringen beschreven op deze site. Wilt u wat ervaringen lezen? Klik dan op deze link.                                                      

Hoe kunt u beginnen met onze aandelen tips?

Waarschijnlijk denkt u dat deze manier van beleggen veel om het lijf heeft, maar niets is minder waar. Beleggen op deze manier werkt namelijk met een computerprogramma, dat u via deze site gratis kunt downloaden. Met dit programma, kan op de bovenstaande wijze op aandelen, delfstoffen en munteenheden van over de hele wereld belegd worden. Een belegging is met het programma in 10 seconden geopend en weer gesloten. Dit illustreert het gemak van beleggen via deze methode.

Ook kunt er voor kiezen het programma in een demo-modus te gebruiken. U belegd dan op de bovenstaande manier met meer dan 5.000 euro nepgeld op echte koersen. Op deze manier wordt leren wel erg gemakkelijk. Hieronder ziet u een screenshot van het programma.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje1

Figuur 2, aandelen tips. Klik op afbeelding om deze te vergroten.         

Tot slot kunt u er voor kiezen niets te downloaden en via uw webbrowser deze methode te verkennen. U maakt dan met alleen uw emailadres een demoaccount aan. U hoeft niet bang te zijn voor spam.

Wij hopen uw verblijd te hebben met de beste aandelen tips. Wilt u deze manier van beleggen vrijblijvend proberen? Klik dan op de onderstaande link en kies uit de bovenstaande mogelijkheden!

Aandelen tips? Klik hier om met onze tip te beginnen.

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Tips

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu