Direct online beleggen?

> Online beleggen > Beleggen in aandelen voor dummies

Beleggen in aandelen voor dummies

16 april 2013 20:49 | 1.901 keer gelezen

Zoekt u een simpele en doeltreffende manier om te beleggen in aandelen voor dummies? Ook wanneer u nog niets van beleggen weet, kunt u ermee beginnen. Wij leggen u uit hoe.

Beleggen in aandelen voor dummies

Vaak hebben mensen het idee dat alleen professionele zakenmannen kunnen beleggen. Met de komst van het internet is dit veranderd, beleggen is namelijk veel toegankelijker geworden. Beleggen in aandelen voor dummies is een goede manier om ervaring op te doen. Hiervoor hebt u alleen een computer, smartphone of tablet met internet en de gratis beleggingssoftware nodig. Vervolgens kunst u beleggen in beurzen uit de hele wereld.

Beginnen met beleggen in aandelen voor dummies

Er zijn twee methoden waarmee u kunt beginnen met handelen in aandelen voor dummies.

1. Oefenen met beleggen in aandelen voor dummies. Op deze manier kunt u meteen praktijkervaring opdoen. U krijgt bijvoorbeeld 20.000 euro aan fictief geld, waarmee u kunt beleggen op echte, actuele aandelenkoersen.

2. Een cursus aandelen voor dummies. Met deze methode krijgt u eerst uitleg over beleggen. Binnen 30 minuten wordt u een goede basis voor uw carrière als belegger geboden. De cursus combineert theorie en praktijk, is goed te begrijpen en is een echte aanrader voor de beginnende belegger.

Oefenen met beleggen in aandelen voor dummies

Ga meteen aan de slag met deze methode. Hiervoor hoeft u alleen gratis beleggingssoftware te downloaden bij een broker, dat is een makelaar in aandelen. Dankzij de software van de broker kunt u online beleggen. Wat u moet doen voor deze methode is:

1. De gratis beleggingssoftware van een broker downloaden.

2. Met uw e-mailadres een account aanmaken. Er zal u geen spam worden toegestuurd.

3. De oefenmodus van het programma openen. In de meeste gevallen ontvangt u nu 20.000 euro aan fictief geld. Hiermee kunt u beleggen zonder dat u echt geld kunt verliezen. Wanneer u over wilt stappen op echt beleggen, kan dit met een simpele druk op de knop.

Een cursus aandelen voor dummies

Deze methode is ideaal voor de beginnende beleggers die liever eerst een goede basis hebben, voor ze aan de slag gaan. Deze cursus is helemaal gratis en legt u binnen een halfuur de belangrijkste zaken waarmee een belegger in aanraking komt uit. Bovendien wordt alles goed geïllustreerd met bijvoorbeeld praktijkvoorbeelden. Ook deze methode is zeer prettig.

Download de gratis cursus aandelen voor dummies.

Beleggen in aandelen voor dummies is simpel

Of u nu meteen de praktijk in duikt, of liever eerst wat theorie doorneemt: met beide methoden kunt u een succesvolle belegger worden. Nieuwsgierig? Probeer dan vrijblijvend een van de methoden. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld op de onderstaande link klikken.

Download hier de beleggingssoftware en oefen gratis en vrijblijvend met aandelen voor dummies

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu