Direct online beleggen?

> Online beleggen > Een fictief beursspel voor u

Een fictief beursspel voor u

23 april 2013 12:23 | 3.550 keer gelezen

Bent u op zoek naar een fictief beursspel waarmee u de werkelijkheid van een echte belegger ervaren kunt? Lees dan in dit artikel hoe u in een paar tellen kunt beginnen met een gratis beursspel. In dit beursspel kunt u beleggen op aandelen uit alle hoeken van de wereld, bekende delfstoffen als goud en olie en valuta. Dit alles met fictief geld. Het spel is geheel gratis te downloaden via deze website. Wilt u meer weten? Lees dan dit artikel.

fictief beursspel

Online beleggingssoftware dient als basis onder het fictief beursspel

Handelen met aandelen is voor veel mensen een stap te ver. Beleggen kost veel tijd en moeite. Althans, dat denken zij.

De werkelijkheid geeft namelijk een heel ander beeld. Tegenwoordig is het nota bene mogelijk om te beleggen terwijl u thuis op de bank zit. Dit kan door middel van online software waarmee belegd kan worden op alles wat op beurzen verhandeld wordt. Hieronder ziet u een screenshot van de online software.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3

Figuur 1, fictief beursspel. Klik op figuur om deze vergroten.

Deze software is de basis onder het fictief beursspel. Dit spel is een eigenlijk een demoversie van de echte online software. Zodoende kunt u met fictief beursspel zelfs met beleggen met echt geld. Dit is om meerdere redenen een groot voordeel.

Ten eerste is het fictief beursspel om bovenstaande reden, bijna niet te onderscheiden van echt beleggen met online software. Uiteraard wilt u een zo werkelijk mogelijke beleggingservaring wanneer u besluit een beursspel te gaan spelen. Doordat echte online beleggingssoftware de basis onder het beursspel vormt, wordt u in deze, op uw wenken bediend.

Ten tweede kunt u, met een druk op de wisselknop, overschakelen van het beursspel naar de reële modus. Nu zult u zich afvragen wat hier het voordeel van is. Dit zullen wij u uitleggen. Door het beursspel te spelen zult u bekwaam raken in het handelen met aandelen. Ook zult u hierdoor bekend raken met de werking van het programma. Als u door het succes in het spel, beleggen weleens met echt geld wilt proberen, hoeft u niet meer op zoek naar een methode om dit te doen. U kunt dan immers gebruik blijven maken van dezelfde software en hiermee uw successen een vervolg geven.

Ten derde kunt u in de fictieve modus, gebruik maken van de dezelfde mogelijkheden als een echte belegger. Wij bedoelen hiermee dat u kunt beleggen op dezelfde goederen als u in het echt zou kunnen. Nu bestaan er talloze verschillende goederen op beurs die allen hun eigen karakter hebben. In het fictief beursspel kunt u met fictief geld beleggen op al deze goederen en zodoende bekend raken met hun eigenschappen. Als u bijvoorbeeld op deze manier te weten komt dat u gemakkelijk geld kunt verdienen op de goudkoers, kunt u dit toe te passen in de reële modus en zo echte winsten pakken. Kortom, u kunt ervaring opdoen zonder dat u een financieel risico loopt en deze ervaring in een oogwenk gebruiken in de werkelijke modus.

Starten met het fictief beursspel

Tot slot is het fictief beursspel helemaal gratis te downloaden via onze website. U moet hiervoor klikken op deze link. Vervolgens kunt u het beursspel kosteloos gebruiken.

Wilt starten met het fictief beursspel? Klik dan op deze link.

Bron: http://www.leerwiki.nl/Beursspelen

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu