Direct online beleggen?

> Online beleggen > Ervaring aandelen kopen Coty: 42% rendement

Ervaring aandelen kopen Coty: 42% rendement

23 juni 2015 09:23 | 2.085 keer gelezen

Leer van onze ervaring aandelen kopen Coty en start vandaag nog met beleggen. Wij hebben met het kopen van aandelen Coty een rendement van 42% behaald in minder dan een uur tijd! Wil jij ook starten met online beleggen en een leuke winst realiseren in een korte tijd? Wij zullen onze ervaring met je delen zodat jij hiervan kunt leren. Tevens zullen we je de verschillen tussen online beleggen en het traditioneel beleggen meegeven.

Ervaring aandelen kopen Coty

Online beleggen vs. traditioneel beleggen

Vandaag de dag is het mogelijk om online te beleggen in plaats van alleen het traditioneel beleggen. Voor iedereen met een internetverbinding is het eigenlijk mogelijk om te starten met online beleggen. Bij online beleggen is het niet nodig om veel geld in te zetten, omdat er gebruik wordt gemaakt van het hefboomeffect. Dat maakt online beleggen veel interessanter dan traditioneel beleggen. Het hefboomeffect zorgt er namelijk voor dat je inleg met een bepaalde factor wordt vermenigvuldigd. Als je bijvoorbeeld 100 euro inzet en de hefboomfactor is 1:20 dan wordt je inleg vermenigvuldigd met 20 (100 x 20 = 2.000). De nieuwe waarde van je inleg wordt dan 2.000 euro. Hiermee kun je een hogere aandelenpositie innemen, zonder daar meer geld voor in te zetten. Dat betekent dat je met weinig geld kunt gaan beleggen en alsnog een mooie winst kunt realiseren.

Aanleiding zoeken

Voordat wij gaan beleggen zoeken wij altijd een aanleiding, dat is een methode waar wij gebruik van maken tijdens het beleggen. Je kunt impulsief gaan beleggen, maar dan krijg je vaak niet het gewenste resultaat met betrekking tot de winst. Dat is de reden dat wij gebruik maken van een methode genaamd de fundamentele analyse. Wij kijken hierbij naar de recente ontwikkelingen van beursgenoteerde bedrijven. Bij positieve nieuwsberichten kiezen wij er vaak voor om te speculeren op een koersstijging en bij negatieve nieuwsberichten kiezen wij er vaak voor om te speculeren op een koersdaling. Bij positieve nieuwsberichten is het vaak zo dat de aandelen van dat bedrijf in populariteit zullen gaan stijgen onder de beleggers en wij geloven dat hierdoor de koers ook zal gaan stijgen. Bij negatieve nieuwsberichten heb je vaak het tegenovergestelde effect, de aandelen van dat bedrijf dalen vaak in populariteit onder de beleggers en wij geloven dat hierdoor de koers zal gaan dalen.

Ervaring aandelen kopen Coty: aanleiding

Op 16 juni kwamen wij het onderstaande nieuwsbericht tegen over de Amerikaanse cosmeticagroep, Coty. Hier wordt aangegeven dat Coty een aantal activiteiten zal gaan overnemen van Procter & Gamble (P&G) voor 12 miljard dollar. Dat betekent dat het goed gaat met het bedrijf Coty. Dit is een kostenbesparingsstrategie voor P&G. Wij hebben er daarom voor gekozen om te speculeren op een koersstijging Coty.

Ervaring aandelen kopen Coty

Figuur 1: Ervaring aandelen kopen Coty – nieuwsbericht. Klik om deze te vergroten.

Ervaring aandelen kopen Coty: positie openen

Wij openden onze positie met een inleg van 133 euro. Na het hefboomeffect kreeg onze inleg een waarde van 2.676 euro. De hefboomfactor was namelijk 1:20 (133 x 20 = 2.676). Wij konden hiermee een aandelenpositie innemen van 100 aandelen Coty. In figuur 2 wordt het koersverloop van de belegging weergegeven. Wij besloten om de positie te sluiten om 16:27 uur. Dit is een uur na het openen van de positie. Wij hadden op dat moment al een mooie winst behaald.

Ervaring aandelen kopen Coty

Figuur 2: Ervaring aandelen kopen Coty – koersverloop. Klik om deze te vergroten.

Ervaring aandelen kopen Coty: eindresultaat.

Met een inleg van 133 euro en een winst van 56 euro, hebben wij een rendement van 42% gerealiseerd binnen een uur! Dat is een uitstekend rendement in een kort tijdsbestek. In onderstaande figuur worden de beleggingstijd, winst en reden van sluiten weergegeven. Wij hebben de positie handmatig gesloten.

Ervaring aandelen kopen Coty

Figuur 3: Ervaring aandelen kopen Coty – eindresultaat.

Aandelen voor dummies

Wil jij na het lezen van de voordelen van het online beleggen zelf ook starten? Je kunt nu de gratis beleggingssoftware downloaden en vandaag nog beginnen! Het hefboomeffect maakt het mogelijk om te beleggen met 100 euro, je hoeft niet te beleggen met 1000 euro. Je kunt dus beleggen met weinig geld, dat is het grote voordeel van online beleggen. Je kunt ook eerst beleggen oefenen voordat je van start gaat, dit kan met een demo account die ook beschikbaar is in de beleggingssoftware. Dit kun je doen met de cursus online beleggen voor beginners. Hier worden de belangrijkste beleggingstermen weergegeven en een duidelijke uitleg over het beleggen zelf.

Download hier de gratis beleggingssoftware!

Bronnen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging
http://www.nu.nl/beurs/4069387/coty-dichtbij-aankoop-onderdelen-pg.html

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu