Direct online beleggen?

> Online beleggen > Internet beleggen? Begin nu met beleggen!

Internet beleggen? Begin nu met beleggen!

24 mei 2013 19:12 | 1.720 keer gelezen

Wilt u ook snel geld verdienen met internet beleggen? In dit artikel brengen wij u eenvoudig de beginselen van internet beleggen. En dat met het grote voordeel van het internet; het kan overal en altijd!

Internet beleggen

Beleggen in het kort

Heel simpel gezegd draait het bij beleggen om het kopen en verkopen van aandelen waarbij u winst kunt maken. Maar wat is nou precies een aandeel? Tegenwoordig is een bedrijf bijna nooit meer 100 procent in bezit van een eigenaar. Het bedrijf bestaat namelijk uit stukjes, zogenaamde aandelen. Die aandelen kunnen stuk voor stuk verhandeld worden. Zo kan het zijn dat een bedrijf duizenden aandeelhouders heeft.

Omdat er een handel bestaat in deze aandelen, verandert de prijs van deze steeds. Hierdoor is er geld te verdienen met de handel in aandelen. Als u immers een aandeel verkoopt tegen een hogere prijs dan u dit aandeel gekocht hebt, maakt u winst. Ook dit is een kans voor u!

Internet beleggen; de beurs binnen brengen met software

Bedrijven, eigenaren, beslissingen, aandelen. Klinkt dat allemaal een beetje omslachtig? Dat is het niet! U kunt namelijk via een eenvoudige software gewoon thuis vanaf uw computer beleggen. Super makkelijk want dan heeft u ook meteen alle informatie bij de hand. De beleggingssoftware is op de markt gebracht door instanties genaamd brokers. Dit zijn instanties die de handel in aandelen dirigeren en gebaat zijn bij zoveel mogelijk beleggers.

Wij hebben voor u drie hoogkwalitatieve programma’s uitgezocht zodat u een kunt kiezen die het best bij u past. Deze zijn gratis te downloaden via deze link. In de software kunt u beleggen op koersen over de hele wereld.

U kunt daarbij kiezen uit twee verschillende modi; een simulatiemodus en een werkelijke modus. Het enige verschil tussen deze twee is de echtheid van het geld waarmee u belegd. U kunt eerst rustig in de simulatieversie oefenen zonder enig verlies te lijden, om vervolgens, als u het beleggen onder de knie heeft, via één muisklik over te stappen naar de echte versie. Zo hoeft u niet meer de wennen aan andere software en kunt u verder waar u gebleven was. Hieronder ziet u een screenshot van de software.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje1

Figuur 1, Internet beleggen. Klik op figuur om te vergroten.

De voordelen van internet beleggen

Aan deze manier van beleggen zitten een hoop voordelen. Ten eerste kunt u overal waar u wilt beleggen en op elk gewenst moment. In de trein op weg naar uw werk bijvoorbeeld, of gewoon thuis op bank, u bedenkt het! Doordat u op elk gewenst moment kunt kijken kunt u makkelijk inspelen op dalende en stijgende koersen zodat u een maximale winst kunt maken.

Bovendien hoeft u niet direct risico te lopen omdat u eerst kunt oefenen via de simulatiemodus. Hier krijgt u een gratis fictief startkapitaal van maar liefst 20.000 euro! Zo kunt u zonder risico veel ervaring opdoen alvorens over te stappen op de echte versie.

Iets voor u?

Zou u ook willen beginnen met beleggen maar wilt u nog iets meer weten over de kneepjes van het vak? Wij hebben voor u ook een gratis cursus beleggen samengesteld. Hier kunt u in een half uur nog veel meer leren over beleggen en met een goede basis van start gaan. Gratis cursus? Klik dan hier om in 30 minuutjes het principe van beleggen uiteengezet te krijgen.

Denk u dat deze manier van beleggen misschien wel iets voor u is? Klik dan hier om de gratis software te downloaden en kies de broker die bij u past. Begin nu met beleggen vanuit u comfortabele stoel!

Klik op deze link om gratis te beginnen met internet beleggen!

Bron: http://www.veb.net/content/HoofdMenu/Home/Nieuwsoverzicht/onderzoeken/brokeronderzoek2011.aspx 

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu