Direct online beleggen?

> Online beleggen > Online beleggen op de beurs

Online beleggen op de beurs

16 april 2013 20:47 | 1.717 keer gelezen

Bent u opzoek naar een goede manier voor online beleggen op de beurs? Download dan het beleggingsprogramma van een broker. Zo kunt u onder andere ervaring opdoen met fictief beleggen. U krijgt dan 20.000 euro startgeld. Lees verder en leer meer over online beleggen op de beurs.

Online beleggen op de beurs

Online beleggen op de beurs met de beurssimulator

Online beleggen op de beurs oefenen kan goed met behulp van een beurssimulator. Deze simulator is gemaakt door een zogenaamde broker, een tussenpersoon die het handelen in aandelen gemakkelijker maakt. Dankzij de programma’s die de brokers hebben ontworpen, kunnen beleggers tegenwoordig thuis beleggen, via het internet. Deze beleggingssoftware kunt u kosteloos downloaden.

Naast beleggen met echt geld biedt het programma u ook een oefenmodus. Hierin belegt u met fictief geld. Dat is het enige verschil met de werkelijke modus, waarin er met echt geld wordt belegt.

Oefenen met 20.000 euro

Wilt u beleggen op de beurs? Dan kunt u uw kans op winst vergroten door ervaring op te doen in de oefenmodus. U belegt daarmee op actuele koersen, waardoor u dezelfde ervaring opdoet als bij echt beleggen, maar zonder het risico om geld te verliezen. Wanneer u de oefenmodus voor het eerst opent, krijgt u 20.000 euro aan fictief startgeld cadeau om zo veel mee te beleggen als u wilt.

Doordat u in de oefenmodus belegt met fictief geld, is het niet erg om verlies te maken. U kunt blijven oefenen met beleggen, en u zult merken dat u er steeds beter in wordt. Het zal mogelijk worden om een mooi rendement te behalen met uw beleggingen.

Uw vorderingen met online beleggen op de beurs

Als u vindt dat u genoeg vorderingen hebt gemaakt met het oefenen, kunt u overstappen op beleggen met echt geld. In figuur 1 kunt u zien hoe gemakkelijk dit gaat. Het gemak waarmee u kunt wisselen tussen de echte modus en de oefening is een groot voordeel van het programma van de broker. Wanneer u voldoende hebt geoefend met online beleggen op de beurs en u wilt overstappen op echt beleggen, dan kan dit gewoon in hetzelfde programma.  U kunt in een bekende omgeving winst gaan maken met beleggen.

 leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1: Een screenshot van online beleggen op de beurs. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Begin met online beleggen op de beurs

De beste brokers zijn voor u geselecteerd. U kunt deze hier vinden. Wanneer u uw broker hebt uitgekozen, kunt u de beleggingssoftware met de oefenmodus gratis downloaden. Dankzij de hefboom waar deze programma’s gebruik van maken kunt u met uw 20.000 euro tot een bedrag van maarliefst 5 miljoen beleggen.

Ook ons team belegt met deze beleggingssoftware. Kijk hier voor hun beleggingservaringen.

Is online beleggen op de beurs iets voor u? Download dan hier gratis en vrijblijvend de beleggingssoftware

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Beleggen

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu