Direct online beleggen?

> Online beleggen > Online beleggen voor beginners

Online beleggen voor beginners

18 juli 2013 12:11 | 1.380 keer gelezen

Bent u op zoek naar een online beleggen voor beginners uitleg? Hier vindt u deze. Deze laat zien op welke manier er geld verdiend kan worden met online beleggen. Tegenwoordig kan dit gemakkelijk en zelfs thuis op uw tablet of telefoon. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van uw computer!

online beleggen voor beginners

Hoe werkt online beleggen voor beginners?

Als u wilt beleggen, kan dat tegenwoordig heel erg gemakkelijk. Alleen een internetverbinding is noodzakelijk. Het maakt niet uit met welk apparaat u in verbinding met het internet staat. Dit omdat online beleggen via software werkt en deze software voor bijna alle apparaten beschikbaar is. Zo kunt u beleggen met u tablet, maar ook met uw smartphone. De benodigde software is te downloaden via een app-store of via het internet. Dit kost helemaal niets.

Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u aan de slag. Met een account logt u in. De beleggingswereld opent zich dan helemaal voor u. In de software vindt u actuele koersen uit de hele wereld. Een paar voorbeelden:

  • De koersen van goud en zilver vindt u in het programma.
  • De koers van de hele Amsterdamse aandelenbeurs (AEX).
  • De koersen van Heineken, ING en Philips.
  • De koersen van Apple, Google en Facebook.
  • De koers van de euro ten opzichte van de dollar.

Dit is maar een greep(je) uit het gigantische aanbod dat u vindt in de software. Vanuit alle hoeken van de wereld zijn de koersen verzameld. Op al deze koersen kunt u beleggen. Dit is in de software met een paar muisklikken gebeurt. In een paar seconden hebt u aandelen gekocht in Amerika en heeft u 100 euro ingezet op de koers van de Japanse yen. Allemaal heel erg eenvoudig met online beleggen.

Leer van ervaringen, online beleggen voor beginners

Het is echter niet aan te raden, in geval van online beleggen voor beginners, om lukraak te gaan beleggen. Zo’n plan vindt in de meeste gevallen zijn einde in de rode cijfers. Met een logische gedachte, en dat hoeft helemaal geen ingewikkelde te zijn, kunt u daarentegen al mooi geld verdienen.

Bovendien helpt de software al door de meest verhandelde producten weer te geven. Op deze manier ziet u op welke koersen uw medebeleggers beleggen. Helemaal geholpen bent u als beginner met de ervaringen op deze site. Deze beschrijven namelijk van kop tot staart de stappen die gezet moeten worden om winst te pakken.  Wanneer u dit doet, zult u beetje bij beetje bekend raken met het fenomeen online beleggen.

Gratis demo beleggen voor beginners

Ideaal in dit proces is de mogelijkheid demo beleggen in de software. Dit is een optie, ook helemaal gratis, om met fictief geld echte koersen te lijf te gaan. Op deze manier leert u zonder een financieel risico te lopen de wereld kennen. U ontvangt in dit geval circa 20.000 euro fictief geld en mag dit eindeloos gebruiken. De ideale leermeester. Om deze optie te benutten zult u ook het programma moeten downloaden. Als u dan vervolgens met uw emailadres een demo account maakt, kunt u aan de slag.

Tot slot kunt u op ieder gewenst moment schakelen naar het echte werk. Met als voordeel dat u in de demo de methode al hebt leren kennen.

Conclusies online beleggen voor beginners

Kortom, Onlinebeleggen.info biedt twee wegen naar geld verdienen met beleggen:

  1. In de eerste plaats ervaringen lezen. Deze vindt u achter deze link (ook via deze weg kunt u optie 2 benutten).
  2. In de tweede plaats demo beleggen. Dit kan door gratis software te downloaden. U vindt de gratis software hier (onder elke ervaring staat ook een link naar de gratis software).

Op deze manier beginnen met online beleggen voor beginners? Klik dan op deze link.

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging, http://nl.wikipedia.org/wiki/Absolute_Beginners

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu