Direct online beleggen?

> Online beleggen > Online cursus daytraden

Online cursus daytraden

28 maart 2014 17:07 | 2.234 keer gelezen

Op zoek naar een online cursus daytraden? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij bieden u een online cursus van ongeveer 30 minuten die u de beginselen van daytraden leert.

online cursus daytraden

Wat is daytraden?

Daytraden is een term die niet bij alle beleggers bekend is. Daytraden kan het beste worden omschreven als beleggen met een korte termijn horizon. Letterlijk kun je daytraden dat ook vertalen als daghandel. Hierbij wordt veelal geanticipeerd wordt op korte koerswijzingen van aandelen. Daytraden is relatief nieuw en volledig anders dan beleggen op lange termijn. Daytraders willen op korte termijn winst maken. Dit is mogelijk met behulp van CFD’s. CFD staat voor ‘Contract For Difference’. Aan de hand van CFD’s kunnen daytraders hogere posities innemen bij beleggingen door een hefboom. Een koersstijging heeft hierdoor meer effect dan zonder hefboom.

Hogere rendementen

Succesvolle daytraders gaan voor hogere rendementen. Vaak zoekt men per belegging, per keer een rendement van een paar procent. Klinkt ingewikkeld? Dat is het niet! Het volgende voorbeeld zal dat verduidelijken:

online cursus daytraden1
Figuur 1, online cursus daytraden. Klik op de figuur om deze te vergroten.

De voordelen van de online cursus daytraden

U bent dus op zoek naar een online cursus daytraden? Wij hebben een gratis cursus ontwikkeld die zowel de theorie als de praktijk met elkaar verbind. Het voordeel van deze cursus is dat alle relevante informatie voor de beginnende daytrader in één cursus te vinden is en dat u leert handelen met handige beleggingssoftware. In slechts een half uur tijd leert u de beginselen kennen. De cursus is opgedeeld in zes stappen:

  1. Daytraden in het algemeen
  2. Daytraden via een broker
  3. Winst maken met online daytraden
  4. Het beheersen van uw risico’s
  5. Praktische zaken
  6. Beginnen met online daytraden

Starten met de online cursus daytraden

Starten met de online cursus daytraden is makkelijk. Klikt u hier, komt u terecht bij de online cursus daytraden.  Na afloop van de cursus kunt u uw kennis direct toepassen in de praktijk via een gratis demo account. Hiermee kunt u CFD beleggen met fictief geld. Beleggen met een demo account is helemaal gratis en zonder risico. Op deze manier leert u spelenderwijs hoe beleggen werkt. Wanneer u genoeg geoefend heeft, stapt u makkelijk over binnen het programma naar beleggen met echt geld.

Klik hier om te starten met de online cursus daytraden

Klik hier om direct een demo account aan te maken.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrader

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu