Direct online beleggen?

> Online beleggen > Revolutionair in aandelen beleggen

Revolutionair in aandelen beleggen

19 april 2013 08:44 | 1.978 keer gelezen

Wilt u in aandelen beleggen en bent u op zoek naar een goede aanpak? Krijg dan in dit artikel van een nieuwe revolutionaire aanpak die in aandelen beleggen makkelijk en leuk maakt. Ook bieden wij u de mogelijkheid deze revolutionaire aanpak vrijblijvend te proberen.

aandelen beleggen

Zelf thuis in aandelen beleggen via uw laptop, computer, tablet of smartphone

Het revolutionaire van de aanpak die ook wij gebruiken is, dat u als belegger de touwtjes helemaal in eigen handen heeft. Waar u vroeger naar een bank moest om te beleggen, kunt u via deze aanpak thuis achter uw computer in aandelen beleggen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gratis computerprogrammaatje, waarmee belegt kan worden op aandelen, grondstoffen en munteenheden van over de hele wereld. In de onderstaande figuur ziet u een screenshot van het programma.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje1

Figuur 1, Aandelen beleggen. Klik op afbeelding om deze te vergroten.           

Daarnaast werkt beleggen met het computerprogramma met een hefboom. Dit zorgt ervoor dat u als belegger veel eerder fikse winsten pakt dan normaal. Wij zullen dit kort uitleggen. Als u met een hefboom belegt, wordt uw inleg vermenigvuldigd met een bepaalde factor (ligt er aan of in bijvoorbeeld aandelen of grondstoffen belegt). Deze vermenigvuldiging zorgt ervoor dat u met meer aandelen kunt handelen, terwijl u maar een deel van de aandelen financiert. Het grote voordeel van deze vergrote handelskracht is, dat u meer kunt verdienen aan een koersstijging. Omdat dit voor u misschien nog een beetje vaag is, zullen we dit uitleggen met een voorbeeld.

Stel u voor dat u wilt beleggen met een bedrag van 100 euro. U weet waarin u wilt beleggen maar twijfelt tussen traditioneel beleggen en beleggen met een hefboom. Als we er nu van uitgaan dat het aandeel waarin u wilt beleggen, met 5% stijgt, wordt in de onderstaande figuur het verschil tussen beiden helder voorgesteld.

aandelen beleggen

Figuur 2, Aandelen beleggen. Klik op afbeelding om deze te vergroten.           

Bij een inleg van 100 euro, is het verschil tussen traditioneel beleggen en beleggen met een hefboom dus al 45 euro! Als u uw inleg vergroot wordt het gemaakte verschil ook steeds groter. Reden genoeg om te kiezen voor beleggen met een hefboom. De hefboom is helemaal verwerkt in het computerprogramma dat wij hierboven beschreven hebben. Het hele mechanisme is op deze manier vermindert tot een paar muisklikken.

Gratis beginnen met in aandelen beleggen

U kunt beginnen met beleggen met een hefboom door het computerprogramma te downloaden. Via deze link, kunt u dit gratis doen. Als u dit programma heeft gedownload en het opstart, kunt u kiezen tussen twee mogelijkheden.

  • Mogelijkheid 1 is de demo-modus. Deze demo-modus is een in het programma ingebouwde omgeving waarin u de methode gratis en vrijblijvend kunt proberen. U kunt in deze modus handelen met duizenden euro nepgeld op, let op, echte koersen. Hierdoor leert u wel de methode kennen maar loop u geen enkel risico. Voor de beginnende belegger de ideale stap.
  • Mogelijkheid 2 is de werkelijke modus. In de modus kunt u, u raad het al, handelen met echt geld. Dit is het enige verschil tussen de werkelijke- en de demo-modus.

Overigens kunt u te alle tijden wisselen tussen beiden.

Tot slot willen wij u wijzen op onze beleggingservaringen. Wij handelen al geruime tijd met een hefboom en hebben sommige van onze beleggingen uitgebreid beschreven op deze site. Als u benieuwd bent naar hoe zo een belegging tot stand komt, raden wij u aan wat van deze ervaringen door te lezen. U kunt de ervaringen lezen via deze link.

Wilt u deze op deze manier in aandelen beleggen vrijblijvend proberen? Klik dan hier!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandelen_binnen_een_beleggingsportefeuille

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu