Direct online beleggen?

> Online beleggen > Snelle winst met de juiste beleggen software

Snelle winst met de juiste beleggen software

16 april 2013 20:54 | 2.661 keer gelezen

Zoekt u een manier waarmee u op korte termijn kunt starten met online beleggen? Download dan gratis de beste beleggen software. Hier kunt u lezen hoe. Snelle winsten realiseren is niet altijd mogelijk. In dit artikel ziet u een basis stappenplan beleggen. Aan de hand van deze stappenplan heeft u een beter inzicht in online beleggen. 

Beleggen software

De beurs is voor iedereen

Het is een wijdverbreid misverstand dat beleggen alleen is weggelegd voor professionals. Het beleggen heeft zich (mede dankzij het internet) ontwikkeld. Tegenwoordig is de beurs toegankelijk voor iedereen. Beleggen is simpel en kost weinig tijd. U hebt alleen een pc, laptop, smartphone of tablet met internet nodig. Daarmee kunt u de beleggen software downloaden, en dan kunt ook u de beurs op.

De wereld aan uw voeten dankzij de beleggen software

U kunt wereldwijd beleggen met de beleggen software. ’s Morgens, wanneer onze beurzen open zijn, kunt u handelen in aandelen van een Nederlands bedrijf. En om 15:30, als de beurzen in de VS openen, kunt u daarmee verder handelen. En niet alleen in aandelen, maar ook in valuta, indices en delfstoffen. U ziet: de wereld ligt aan uw voeten dankzij de beleggen software.

Een belegging openen

Om een belegging te openen hoeft u slechts op een knopje te klikken en uw inzet te bepalen. Verder gaat het allemaal automatisch, waardoor beleggen u weinig tijd kost. De actuele waarde van uw belegging wordt bijgehouden, en u kunt ook uw beëindigde beleggingen bekijken. Het programma biedt u dus vele mogelijkheden.

Een belegging sluiten

Een belegging sluiten gaan net zo makkelijk: u hoeft opnieuw alleen maar op een knopje te klikken. Hieronder ziet u hoe de beleggen software er uit ziet. Het is een overzichtelijk programma, wat u snel onder de knie zult hebben.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1: Een screenshot van de beleggen software. Klik op de afbeelding voor een grotere versie.                          

Beleggingservaringen van anderen

De meeste mensen gebruiken de beleggen software niet langer dan enkele minuten per dag. Dat is voldoende, omdat de software zo ontwikkeld is dat u op korte termijn al kunt gaan beleggen. U hoeft dus weinig tijd te spenderen aan beleggen, u kunt voor slechts enkele euro’s al een belegging starten. Bent u benieuwd wat anderen van beleggen op deze manier vonden? Lees dan de beleggingservaringen op onze site.

De oefenmodus van de beleggen software

Ook is het mogelijk ervaring op te doen in de oefenmodus van de beleggen software. De software laat u namelijk kiezen uit twee standen: de echte modus, waarbij u belegt met uw eigen geld, en de oefenmodus. In de oefenmodus krijgt u een fictief budget van circa 20.000 euro, waarmee u kunt beleggen op actuele koersen. Hierbij kunt u dus nooit echt geld verliezen omdat u gebruik maakt van fictief geld. Voor beginnende beleggers is deze modus een belangrijke manier om ervaring op te doen, voordat ze beginnen met echt beleggen.

Maak gerust fouten met beleggen in de oefenmodus en ervaar zelf de risico’s van beleggen

Dankzij de oefenmodus kunt u verschillende tactieken oefenen. Omdat u met speelgeld oefent heeft dus geen risico dat u echt geld kwijtraakt. Hiermee kunt u ook alle risico’s van beleggen ervaren; bijv. een koers die helaas niet doet u voorspelt had, of een hefboom die bij een verkeerde belegging niet tot winst leidt. Gelukkig kunt u in de demo modus ook gebruik maken en spelen met handige trucjes waarmee u van te voren een koers kunt instellen waarbij uw belegging automatisch stop wordt gezet. Hiermee kunt dus voorkomen dat uw beleggingskapitaal verdampt.

De beleggen software downloaden

U kunt de beleggen software gratis downloaden en gebruiken. Het downloaden kost u slechts enkele minuten. De voordelen voor u zijn:

  • Met de software kunt u op korte termijn beginnen met beleggen
  • U kunt in de oefenmodus risicoloos ervaring opdoen zonder echt geld te verliezen. U maakt namelijk gebruik van fictief geld
  • U kunt handelen in aandelen, maar ook in valuta, indices en delfstoffen
  • Het programma is overzichtelijk en prettig in gebruik. Ideaal voor de succesvolle belegger

Wacht niet langer en download zelf de gratis beleggen software

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Software_voor_technische_analyse

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu