Direct online beleggen?

> Online beleggen > Zelf beleggen via internet

Zelf beleggen via internet

22 april 2013 12:13 | 2.607 keer gelezen

Met zelf beleggen neemt u het heft in eigen hand. Voortaan gaat u zelf de beurs op, gratis en via het internet. Dankzij een handig computerprogramma kunt u handelen in verschillende beleggingsproducten van over de hele wereld.  

Zelf beleggen

Modern beleggen

Modern beleggen is veel gemakkelijker dan het vroeger was. Vroeger was het nodig om als belegger naar de beurs of naar de bank te gaan. Dit kostte veel tijd en het was ingewikkeld. Bovendien hadden beleggers nauwelijks iets te zeggen over hun geld. Ze waren volledig afhankelijk van de bank of broker.

Op deze manier stond de beurs dus ver af van de belegger. Daarom is modern beleggen prettiger. Tegenwoordig bepaalt de belegger zelf wat er met zijn geld gebeurt, en oefent hij hier direct invloed op uit. Spreekt dit  u aan? Dan is zelf beleggen ideaal voor u.

Zelf beleggen is niet ingewikkeld

Zelf beleggen is gemakkelijk dankzij een handig computerprogramma. Dit computerprogramma is helemaal gratis en zorgt ervoor dat u kunt handelen in aandelen, maar ook in grondstoffen, indices en valuta. Met een simpele muisklik kunt u handelen in wereldwijde beurzen.

Als u kiest voor zelf beleggen, bepaalt u wanneer u dit doet. De hele dag door zijn er beurzen open. Zo kunt u ’s morgens handelen in Nederlandse aandelen, en vanaf het einde van de middag profiteren van de koersen op de Amerikaanse beurs. Hiervoor hoeft u niet steeds achter uw computer of laptop te gaan zitten. De handige beleggingssoftware is namelijk ook toegankelijk vanaf uw smartphone of tablet.

Het computerprogramma is gemakkelijk in gebruik. Het openen van een belegging kan al met een simpele klik op de muis. Hieronder ziet u hoe de software er in de praktijk uit ziet. Het geeft u op een prettige, zakelijke en overzichtelijke manier toegang tot de beurs.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, Zo ziet zelf beleggen er in de praktijk uit. Klik op afbeelding voor een vergroting.           

Meteen aan de slag met zelf beleggen

Wanneer u al eerder hebt belegd, dan kunt u meteen aan de slag. U hoeft dan alleen de het gratis computerprogramma te downloaden. Dat kost u slechts enkele minuten, daarna kunt u meteen zelf beleggen. U kunt geld op uw account zetten via uw Creditcard, maar ook via het Nederlandse iDeal.

Risicoloos oefenen met zelf beleggen

Maakt u voor het eerst kennis met de beleggingswereld? Dan is het aan te raden om eerst ervaring op te doen met beleggen. Dankzij het handige computerprogramma kunt u dit zonder risico doen. Het programma bevat namelijk een modus waarmee u gratis kunt oefenen met beleggen. U belegt dan met fictief geld op echte koersen. Zo leert u echt wat van het resultaat en dat zonder dat u het risico loopt op echt geld te verliezen.

Wacht niet langer en begin met zelf beleggen

Voor de beginnende belegger werkt het goed om te beginnen in de demo modus en later over te stappen op echt beleggen, in de werkelijke modus. Zelf beleggen in de werkelijke modus kan u een mooie winst opleveren. Download het benodigde computerprogramma via deze link en begin met zelf beleggen.

Wilt u weten wat anderen vonden van zelf beleggen? Lees dan hun ervaringen.

 Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Beleggen 

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu