Direct online beleggen?

> Plus 500 > Online beleggen met plus500

Online beleggen met plus500

1 februari 2012 10:45 | 2.366 keer gelezen

Online beleggen met plus500

Voor iemand die online wil beleggen is een simpel beleggingsprogramma waarmee je kunt oefenen ideaal. Plus500 biedt de ideale software aan om het beleggen onder de knie te krijgen. Op de site kun je je gratis aanmelden voor een plus500 account. Het interessante aan plus500 is dat je er kunt leren beleggen. Ze hebben CFD’s software waarmee de actuele markt wordt gesimuleerd, en je 40.000 virtuele euro’s krijgt. Alle bedragen in de CFD software kloppen met de actuele marktprijzen. Wij hebben het getest en binnen 5 minuten heb je een account en draait de CFD software. Je kan direct beginnen met beleggen.
Deze belegging demo software heeft u tot onbepaalde tijd ter beschikking. Het is dus mogelijk om zo lang u wilt bezig te zijn met het leren beleggen.  En u kunt er zo actief mee bezig zijn als u zelf wilt.

Aandachtspunten

Een belangrijke les die de theorie leert bij beleggen is om bij elke virtuele of echte belegging de stoploss limiet in te stellen zodat u nooit meer geld kwijt bent dan u wil. Deze optie werkt ook door een limiet in te stellen waarbij de aandelen verkocht moeten worden. Op deze manier hoeft u niet elke keer de beurskoersen in de gaten te houden maar kunt u er vanuit gaan dat de positie wordt gesloten wanneer er een door u bepaald bedrag aan winst is. Daarnaast zorgt plus500 ervoor dat het beleggen geheel transparant is en zeer gebruikersvriendelijk.


Interface voorbeeld plus500

Hierboven staat een voorbeeld van de interface van het beleggingsdemo programma van een gesloten positie. Op 15:53 is een positie geopend toen de aandelen aardgas stonden op 2,678 door een hoge hefboom was er voor een klein bedrag een contract aangegaan voor 24,250 aandelen. U ziet dat de waarde tussen de openingsprijs en de prijs bij het sluiten van de positie 0,014 is. De aandelen zijn vast gehouden voor amper een half uur en daarmee is een winst geboekt van 112,24 euro.

Er is een overzicht van de positie van de afgelopen 24 uur en ook voor een langer termijn. U krijgt inzage in de werking van de beurs en kan op een veilige manier leren beleggen. Een ander voordeel is voor veel mensen dat het een ontzettend leuke en actieve manier van beleggen is. Je zit er bovenop en ziet actueel de markt veranderen. Zo kunt u binnen een uur 1000 euro winst hebben, het geeft dan erg veel voldoening om de positie te sluiten op die manier. Uiteraard zijn behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst; oefen daarom eerst met de gratis demo.
Probeert u het zelf op de site van plus500 en in no-time doet u mee met online beleggen.

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu