Direct online beleggen?

> Plus 500 > Plus500 ervaringen

Plus500 ervaringen

20 februari 2012 08:46 | 2.759 keer gelezen

Plu500 ervaringen: Wel of niet beleggen?

Na alle reclame op RTL-Z is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor Plus500, in dit artikel kijken we naar de betrouwbaarheid van Plus500 en onze ervaringen met Plus500 als online broker. Het probleem is met de wildgroei aan brokers dat het toezicht op die brokers wel eens wil verslappen, of simpelweg ontbreekt.

Plus500 ervaringen: Betrouwbaarheid

Onze ervaringen met Plus500 hebben ons niet de indruk gegeven dat ze beleggers een loer proberen te draaien. Op de punten waar online brokers snel makkelijk geld aan beleggers kunnen verdienen is Plus500 zelfs ronduit netjes. Ze vragen geen commissie, de spreads zijn laagHoe zit het dan met het financieel toezicht?

Plus500 ervaringen: Regulatie

Plus500 is een onderneming die is toegelaten en gereguleerd wordt door de Financial Conduct Authority , dat is één van Engeland zijn grootste financiële toezichthouders. Wat betekent dit? Als beleggingsonderneming kom je niet zo maar onder het toezicht van de Financial Conduct Authority te staan. Eerst moet je toegelaten worden door te voldoen aan verschillende transparantie eisen.  Kan een consument op de site erachter komen wat de kosten zijn van beleggen bij Plus500, en zijn er geen verborgen kosten? Pas als ze aan deze en andere eisen voldoen worden ze toegelaten, daarnaast blijven ze gecontroleerd worden. Mocht blijken dat de Plus500 zou verslappen dan zouden ze subiet niet onder de Financial Conduct Authority staan.  Plus500 staat nu al >twee jaar onder de toezicht van de Financial Conduct Authority en tonen op deze wijze dat ze consistent deugdelijk handelen. Daarnaast heeft Plus500 een Cysec vergunning, hetgeen ook extra eisen stelt aan haar bedrijfsvoering.

Plus500 ervaringen: Hoe te beginnen?

Plus500 maakt het de belegger die wil online beleggen erg aantrekkelijk. De Plus500 webtrader is zo gedownload en geïnstalleerd. U kunt met iDeal direct geld op de rekening storten. Dit kan al vanaf 100 euro, dus vanaf 100 euro is het al mogelijk om te beginnen met online beleggen! Wij raden wel aan om eerst een demo-account af te sluiten om kennis te maken met de Plus500 webtrader. Deze is erg gemakkelijk in omgang maar voordat u met echt geld gaat handelen is het belangrijk om precies te begrijpen hoe het online beleggen bij Plus500 werkt. De demo-account van Plus500 is gratis en werkt volgens precies dezelfde Plus500 webtrader als een ‘live- account’.

Klik hier om alle voordelen van Plus500 op een rijtje te zien en om u aan te melden voor een demo-account.

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu