Direct online beleggen?

> Plus 500 > Review van Plus500

Review van Plus500

9 maart 2012 10:41 | 3.468 keer gelezen

De vele reclames van Plus500 op radio en televisie zijn u vast niet ontgaan op o.a. RTl-Z en Eurosport. De broker presenteert zich als een als eenvoudig en bruikbaar voor iedereen. Maar is dat wel zo? In het volgende artikel zetten we de waarheden van Plus500 op een rijtje.

Plus500 heeft een indrukwekkend aantal financiele licenties:

– Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909).
– Plus500CY Ltd geautoriseerd & gereguleerd door CySEC (#250/14).
– Plus500SG Pte Ltd is gelicentieerd door de MAS (#CMS100648-1) en IE Singapore (#PLUS/CBL/2018).
– Plus500AU Pty Ltd (ACN 153301681), gelicentieerd door:
ASIC in Australië, AFSL #417727.

Plus500 Eenvoud

Om het de online belegger eenvoudig te maken biedt Plus500 een divers pakket aan platforms. Zo is het mogelijk om via Windows, Mac, Linux en mobiele telefonie gebruikt te maken van de online webtrader van Plus500.

  • WindowsTrader: Dit is het meest gebruikte platform, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en volledig. Windows biedt vijf specifieke features: entry limit, stop-loss, profit limit, trailing stop en market orders.
  • WebTrader: Een gebruiksvriendelijk platform, zonder software download. Dit platform is ook geschikt voor Mac’s en Linux. Met dit platform heeft u vanaf elke computer toegang tot de beleggingsmarkt. Het platform biedt dezelfde vijf features als het WindowsTrader platform.
  • I-Phone/i-Pad app: dit platform is te downloaden als i-app, via de i-tunes store.
  • MobileTrader: dit platform maakt het mogelijk om via uw mobiele telefoon te handelen. Dit platform is ook geschikt voor de eenvoudigere telefoons met internet.

Plus500 Demoaccount

Wanneer u nog niet helemaal thuis bent in het online traden, dan biedt Plus500 een demoaccount aan waarbij je geheel gratis en met een ongelimiteerd saldo kunt gaan oefenen.

Plus500 Live account

Wanneer u genoeg hebt geoefend met het demoaccount kunt u overstappen op een Live account. Een live account biedt u de toegang tot ieder gewenst handelsplatform.

Naast de vele verschillende platforms die Plus500 aanbiedt, bieden ze ook diverse manieren van betaling aan. Zo is het mogelijk om te geld te storten via credit card, moneybookers en bankoverschrijving. Naast deze internationale stortingsmogelijkheden biedt Plus500 u ook lokale mogelijkheden. Zo kunt u in Nederland via iDeal geld storten.

Plus500 Betrouwbaar

Per land biedt Plus500 zijn dienste aan in de bijbehorende taal, dus ook in het Nederlands. Doordat de gehele website in het Nederlands is en ze een 24-uur service hebben is het naast de eenvoud, de betrouwbaarheid die ze bieden kenmerkend voor Plus500.

De diensten die Plus500 aanbiedt zijn toegelaten en worden gereguleerd. Plus500CY Ltd is geautoriseerd & gereguleerd door CySEC (#250/14). Daarnaast is Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909).

Tot slot is Plus500 sinds 2013 beursgenoteerd aan de main market van de London Stock Exchange, hetgeen betekent dat zij zeer transparant te werk moet gaan en regelmatig gecontroleerd wordt door strenge toezichthouders.

Voordelen Plus500

Voor de belegger die wil oefenen biedt Plus500 vele voordelen, dankzij de gratis demoversie.
Handelen via Plus500 is gewoon mogelijk in het Nederlands, Plus500 biedt 24 uur per dag en zeven dagen in de week ondersteuning via email.
Daarnaast kunt u eerst beginnen met een gratis demoaccount. De mogelijkheid om snel te beginnen met handelen wordt vergroot door de betalingsmogelijkheid via iDeal, Paypal & creditcard.
Naast al deze voordelen is een ander groot voordeel de hoeveelheid verschillende platforms die ze aanbieden op het internet. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om overal in de wereld op iedere computer zijn handelsaccount bij te houden.

Awards Plus500

De kwaliteit van Plus500 wordt bevestigd door diverse onafhankelijke, gerenommeerde partijen. Het Financieele Dagblad, de bekende gezaghebbende  financiële krant in Nederland, heeft recentelijk de applicaties van Plus500 beloond met de titel ‘beste beleggingsapp’ (bron: het Financieele Dagblad zaterdag 5 januari, 2013).

Ervaringen Plus500

Bent u benieuwd naar concrete handelservaringen met Plus500? Lees hier onze beleggingservaringen en u leest stap voor stap hoe wij rendementen hebben behaald met het platform van Plus500.

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu