Direct online beleggen?

> Beleggen oefenen > Winst met beleggen: 40 euro winst binnen 90 minuten met aandelen KPN kopen

Winst met beleggen: 40 euro winst binnen 90 minuten met aandelen KPN kopen

29 augustus 2014 21:04 | 1.547 keer gelezen

Winst met beleggen binnen twee uur tijd? Wij realiseerden 16% rendement met aandelen KPN kopen. Dit in slechts anderhalf uur tijd met een inleg van 250 euro. Benieuwd hoe winst met beleggen realiseerden? Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

winst met beleggen 4

Online beleggen snel en gemakkelijk

Vandaag de dag is het voor iedereen mogelijk om te starten met online beleggen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een handelsplatform en een account. Dit betekend dat u snel en gemakkelijk kunt beginnen vanuit uw eigen bank. Met het gebruiksvriendelijke handelsplatform kunt u zelfs al beleggen in slechts enkele minuten. Benieuwd naar deze software? Kijk dan hier en ontdek de mogelijkheden. Hieronder ziet u een handelsplatform.

Plus500

Figuur 1, handelsplatform. Klik op figuur om deze te vergroten. Disclaimer: prijzen zijn illustratief. 

Tip: fictief beleggen met realistische koersen

Leren beleggen doet u simpelweg door te doen. Het grote voordeel van de software is dat het mogelijk is om te beleggen met fictief geld, ook wel virtueel beleggen genoemd. Dit geeft u de mogelijkheid om de software en het beleggen onder de knie te krijgen zonder het risico te lopen om echt geld te verliezen. Zodra u denkt klaar te zijn voor het echte werk kunt u gemakkelijk overstappen op echt geld. Benieuwd naar de praktijk? Lees hieronder hoe wij winst realiseerden binnen anderhalf uur. Download hier de demo.

Onze weg naar winst met beleggen: strategie

Om te beginnen is het verstandig om structuur aan te brengen bij uw beleggingen. De stappen die wij hanteren zijn als volgt:

1. Nieuws: ga in het nieuws op zoek naar een aanleiding. Naast het nieuws op de televisie kunt u ook gebruik maken van verschillende nuttige websites (finance.google.com, nrc.nl, FD.nl, etc.).

2. Voorspelling: wat is de invloed van het nieuws op de koers? Gaat de koers stijgen of dalen?

3. Aandelen kopen: tot slot bepaalt u welk bedrag u inlegt en koopt de aandelen met slechts enkele kliks.

Laten we deze stappen eens meenemen naar de praktijk. Wij besloten uiteindelijk aandelen KPN te kopen. Hieronder ziet u stap voor stap waarin dit resulteerde.

Aandelen KPN kopen: nieuws

Op zoek naar nieuws op het internet was dit het meest opmerkelijke nieuws:

winst met beleggen

Figuur 2, nieuwsbericht KPN. Klik op figuur om deze te vergroten. 

Societe Generale is een Franse bank, die advies over beleggen geeft. Zij hebben het koersdoel van KPN opwaarts bijgesteld. Zij hebben er vertrouwen in dat de koers van KPN gaat stijgen. Dit is een kans voor de belegger.

Aandelen KPN kopen: voorspelling

Dankzij nieuwsberichten kunnen beleggers gemakkelijker een voorspelling doen van de koers. Zoals net aangegeven is wordt er een koersstijging verwacht voor KPN. Hierdoor zal de interesse in KPN stijgen en kunnen de aandelen meer waard worden. Zodra een belegger deze voor een hoger bedrag weer verkoopt maakt hij winst. Wij voorspelden door het nieuwsbericht op een koersstijging van KPN.

Aandelen KPN kopen: aandelen kopen

Het kopen en verkopen van aandelen is snel en gemakkelijk gedaan. Met slechts één klik kunt u een positie openen (aandeel kopen) en met slechts één klik kunt een positie sluiten (aandeel verkopen). Wij besloten om voor een bedrag van €250 aandelen KPN te kopen.

Winst met beleggen? Eindresultaat

Zodra wij de positie om 9 uur openden is er direct een stijging te zien van de koers. Hieronder ziet u dat de koers na de stijging stabiliseerde.

winst met beleggen 2

Figuur 3, koers KPN. Klik op figuur om deze te vergroten. 

Tijdens de stijging realiseerden wij onze winst. Vooraf hadden wij ingesteld dat de positie automatisch zou sluiten bij een winst van €40. Deze winst werd bereikt rond de klok van half 11. Eindresultaat: een winst van €40 binnen anderhalf uur tijd met een inleg van €250. Dit is een rendement van 16%. Hieronder ziet u de feiten van onze belegging.

winst met beleggen 3

Figuur 4, winst met beleggen. Klik op figuur om deze te vergroten. 

Extra houvast: gratis cursus beleggen (cursus)

Wilt u liever een uitgebreide cursus beleggen of een extra houvast bij uw eerste belegging. Volg dan nu de gratis online cursus beleggen. Binnen een korte tijd leert u alle ins en outs. Klik hier voor deze cursus.

Zo realiseerden wij winst met beleggen. Download de software en probeer het zelf.

Bronnen:
http://deaandeelhouder.nl/news/2014/4/22/beursblik_societe_generale_zet_kpn_op_kopen/
http://nl.wikipedia.org/wiki/Soci%C3%A9t%C3%A9_G%C3%A9n%C3%A9rale
 

 

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu