Direct online beleggen?

> Online beleggen > De beleggers game, de gratis manier om te leren beleggen

De beleggers game, de gratis manier om te leren beleggen

29 maart 2013 16:21 | 1.848 keer gelezen

Wilt u de kunst van het beleggen leren? Speel dan de super realistische beleggersgame. U start met een kapitaal van 40.000 fictieve euro’s. Met dit geld kunt u CFD handelen in aandelen, valuta, grondstoffen en indices. Koop CFD aandelen Apple, verkoop Imtech, en koop goud in, het kan allemaal met de beleggers game. De koersen zijn exact hetzelfde als in de echte wereld. Wilt u in 5 minuten beginnen? Dat kan, download hier het benodigde computerprogramma.

beleggers game

Hedendaags kan iedereen beleggen

De beleggerswereld is constant in beweging. Iedere dag vinden er enorme kapitaalstromen plaats. Mensen beleggen miljoenen euro’s in de verschillende aandelen. Beleggers beleggen in grondstoffen, aandelen, valuta en indices. Het aantal beleggers neemt met de dag toe. Dit komt door de opkomst van het internet. Iedereen met een computerverbinding en een computer kan beleggen.

De groep beleggers is heel divers, er is niet meer één soort belegger. Er zijn mensen die van het beleggen hun vak hebben gemaakt, zij beleggen elke dag actief met duizenden euro’s. Deze mensen hebben heel veel verstand van beleggen en doen veel analyses. Er zijn echter ook mensen, die beleggen als een leuke bijverdienste zien. Zij beleggen met kleine bedragen als 100 euro en verdienen zo elke week een extra inkomen.  Een veelgebruikte methode kunt u hier kunt lezen.

In de volgende paragraaf leggen wij uit hoe u kunt leren beleggen met een realistische game.

De beleggers game is heel gebruiksvriendelijk

De beleggersgame is gratis te downloaden. De installatie is een makkie u hoeft geen verstand van computers te hebben. De game is zeer gebruiksvriendelijk. In de game speelt u met fictief kapitaal. In het begin krijgt u direct circa 50.000 euro speelgeld. De kunst is natuurlijk om van dit speelgeld meer te maken. De grote uitdaging is aandelen op het juiste moment te kopen en te verkopen.  Door de zoekfunctie kunt u elke aandeel wat u maar wilt binnen enkele seconden vinden. U kunt favoriete aandelen opslaan, aandelen per land bekijken en populaire aandelen bekijken. Bovendien kunt u de grootste stijgers en dalers van de dag zien.

Het kopen van aandelen is een kwestie van een druk op de knop. Wanneer u tevreden bent kunt u de winst binnen halen door op het knopje “positie sluiten” te drukken. In een overzichtelijk schema kunt u al uw winsten en verliezen zien. Zo kunt u zien wat u heel goed heeft gedaan, maar u kunt ook zien waar uw verbeterpunten liggen. Leer van uw fouten. Dit alles zonder financieel risico. Kortom, de beleggers game is de ideale manier om gratis te leren beleggen. Een handleiding voor de beleggers game kunt u hier vinden. Onderstaand een screenshot van de beleggers game.

beleggers game

 Screenhot, de beleggers game zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Klik voor een vergroting. Disclaimer: prijzen zijn illustratief.

Start met het echte werk

Naast de gamemodus waarin er met speelgeld gespeeld wordt is er ook een echte modus. De modus is exact hetzelfde als de beleggers game met als verschil de echtheid van het geld. In de echte modus speelt u natuurlijk met echt geld. U denkt vast, het is heel ingewikkeld om geld op mijn beleggersrekening te storten. Dit is niet het geval u kunt gewoon geld storten met iDeal en PayPal. Een creditcard is niet meer persé nodig.

Ervaar hoe het is om een belegger te zijn en download hier de gratis beleggers game

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Beleggen

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu